Τοποθεσία

Standing Stone ApartmentsΗ Τήνος είναι το τρίτο σε έκταση νησί των Κυκλάδων. Ο επισκέπτης δεν θα βαρεθεί σε όποια κατηγορία και αν ανήκει, σε αυτούς που θέλουν ησυχία και ξεκούραση αλλά και σε αυτούς που θέλουν δράση και διασκέδαση έχει να δώσει πολλά. Έχει πολλές παραλίες οργανωμένες και μη, με βότσαλο ή άμμο. Εναλλαγές του πράσινου και του ξερού τοπίου, περιοχές με γεωλογικό ενδιαφέρον όπως Βωλάξ- Λειβάδα κλπ., όμορφους περιστεριώνες, πολλές εκκλησίες και ξωκλήσια. Χωριά με κατάλευκα σπίτια και ανθρώπους ζεστούς και φιλόξενους. Είναι το νησί που γεννήθηκαν μερικοί από τους πιο σπουδαίους ζωγράφους και γλύπτες όπως Γύζης, Χαλεπάς, Φιλιππότης κλπ. Το νησί που εξακολουθεί να μαγεύει τον επισκέπτη τον κάνει φίλο και πολλές φορές μόνιμο κάτοικο όπως σύγχρονοι καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι, απλοί άνθρωποι, έχουν φτιάξει το εξοχικό τους.

ΚΙΟΝΙΑ
Ο οικισμός Κιόνια βρίσκεται 2,5 χιλιόμετρα από την χώρα της Τήνου. Όμορφη παραλία με ταβέρνες, Standing Stone Apartmentsεστιατόρια, καφετέριες. Αρχαιολογικό χώρο τον ναό του Ποσειδώνα και της Αμφιτρίτης. Για όσους αγαπούν την πεζοπορία υπάρχει μονοπάτι που οδηγεί στα χωριά Κτικάδος, Χατζηράδος κ.α. Κοντά βρίσκονται οι παραλίες του Σταυρού, του Αγίου Μάρκου και η Πλατιά Άμμος.

Τα πλήρως επιπλωμένα διαμερίσματα “Standing Stone”, βρίσκονται μόλις λίγα μέτρα από τον κεντρικό δρόμο της παραλίας των Κιονίων, αλλά πραγματικά μακριά από την κίνηση και την φασαρία της πόλης. Σας περιμένουν για ήρεμες και ξεκούραστες διακοπές!

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
Standing Stone Apartments

loading map - please wait...

Standing Stone Apartments 37.553832, 25.141718 Standing Stone Apartments